Vraag: Op hoeveel gewichtsverlies kan ik rekenen met dit afslankingsprogramma?

Antwoord: 

-De klinische testen van Metasys groene thee-extract alleen, tonen aan dat zonder je eet- of leefgewoontes aan te passen, men al op een gewichtsverlies van ca. 4kg kan rekenen na de eerste twee maanden.
-Als men het volledig Metasys afslankingsprogramma volgt, blijkt men een gewichtsverlies van 5 tot 8 kg te hebben na drie maanden.

Opgelet : het Metasys afslankingsprogramma is een drie maanden-programma. Men dient dit programma dus drie maanden vol te houden en niet te veel verwachten de eerste 5 à 6 weken.

Vraag: Wat na drie maanden?

Antwoord: Men kan dan naar wens het programma gewoon verder volgen om nog meer gewicht te verliezen, ofwel een ander programma volgen om op gewicht te blijven, ofwel nog een ander programma volgen om enkel van de gezondheidsbevorderende eigenschappen te genieten.

Vraag: Welk dieet moet ik volgen?

Antwoord: Het Metasys afslankingsprogramma omvat allerhande eenvoudig te volgen afslankingstips. Al deze tips zijn verwerkt in een boekje die in elke Metasysdoos is bijgevoegd. Daarenboven zal het unieke MetasysCoach systeem je persoonlijk bijsturen waar nodig.

Vraag: Wie is Metasys en wie is mijn MetasysCoach?

Antwoord: Het Metasysprogramma werd opgemaakt door “Thinkprevention”. Dit is een organisatie van artsen, therapeuten en voedingsdeskundigen die hun krachten samenbundelen om een prima wetenschappelijke ondersteunde te garanderen.
De MetasysCoach (MC) zal je na registratie op deze website, persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Hij/zij zal in de eerste plaats jouw vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat je het volledige programma met succes kan afwerken.
Deze opvolging en ondersteuning is volledig GRATIS en is dus inbegrepen in de aankoopprijs van het Metasys Afslank- en Gezondheidsprogramma.

Vraag: Wat kost Metasys?

Antwoord:

1) Het Metasys Afslank- en Gezondheidsprogramma duurt 3 maanden en kost dan 49,95 euro per maand. Indien men na drie maanden verder wenst af te slanken, kan dit door het programma gewoonweg te verlengen.

2) Om het gewenste resultaat te behouden kan men een aangepast programma volgen dat op 24,98 euro per maand komt.

3) Wil men enkel genieten van de gekende gezondheidsbevorderende voordelen en wil je niet afslanken, dan komt het slechts op 16,65 euro per maand.

Bestellen kan u eenvoudigweg door te bellen naar 0475/62.09.21 of door een van de verkooppunten in jouw buurt te contacteren.

Vraag: Hoe kan ik het Metasys afslankingsprogramma kopen?

Antwoord: Klik op het icoontje “Koop M” en je ziet de verschillende mogelijkheden

 

 

 

Vraag: Hoe kan ik meer weten over Metasys?

Antwoord: Dat kan via e-mail en onze website, maar ook worden er geregeld gratis info-sessies gegeven.

Vraag: Mag metasys gebruikt worden in combinatie met medicijnen.

Antwoord: Ja. Er zijn geen enkel gekende nevenwerkingen of contra-indicaties met medicijnen.

Vraag: Wat maakt metasys verschillend van andere groene-thee capsules.

Antwoord: Ten eerste is metasys veel meer dan een capsule. Metasys is een programma. Als je metasys groene thee capsules aanschaft, wordt je ondersteund door
Het MetasysCoach (MC) programma :

  • Na registratie op de website, wordt je gecontacteerd door jouw MC
  • De MC zal je op regelmatige tijdstippen tips en advies geven 
  • Hij/zij staat klaar met advies op maat en is in staat om al je vragen te beantwoorden, als deskundige


en krijg je ook een boekje met :

  • bewegingsadvies
  • voedingsadvies
  • eenvoudige menu’s
  • een agenda om je evolutie in gewicht, taille e.d. nauwkeurig te noteren

Je kan ook terecht op de info-sessies over metasys die op regelmatige basis en op verschillende plaatsen gegeven worden door deskundigen.

Ten tweede is het groene thee-extract van metasys uniek! Eerst en vooral is het verwerkingsproces belangrijk om de anti-oxydanten en polyfenolen zo goed mogelijk te bewaren.

Ook is het een waterextract en geen alcoholextract. Bij alcoholextract zijn vele nevenwerkingen gekend.

Bijkomend is het, zoals eerder gemeld, een extract van groene thee en geen poeder in capsule. Een extract is veel beter van kwaliteit dan poeder.

Tenslotte heeft men de belangrijke hoeveelheid groene thee per capsule en vnl. het aantal polyfenolen die er in zitten. Er is een grote concentratie aan groene thee per capsule en 25% aan de specifieke polyfenolen die afslankend werken. Bij andere capsules is de concentratie aan extracten zelden boven de 5 of 10%. Metasys is het enige extract ter wereld dat zoveel polyfenolen bevat