Over metasys


De Calorieopname beperken en het Calorieverbruik verhogen, zijn volgens experts en wetenschappelijk onderzoek, de enige doeltreffende manieren om gewicht te verliezen.

Groene thee wordt in het Verre Oosten al eeuwen gebruikt om de vertering te bevorderen. Het is pas in 1996 dat wetenschappers het potentieel en de effectiviteit van groene thee ontdekten om afslanken te bevorderen.

Wetenschappers hebben voor het Metasys afslankings- en gezondheidsprogramma, dat in december 2002 gelanceerd werd, een uniek procédé ontwikkeld om die groene thee in capsules te verwerken. Deze capsules worden twee maal daags ingenomen.
De belangrijkste component van het groene theeblad is een groep van phytochemicaliën, gekend als catechinen. Klinische studies hebben aangetoond dat dit groene thee-extract de thermogenese activeert. M.a.w. zorgt het Metasys groene thee-extract voor een snellere stofwisseling waardoor het lichaam meer vetten verbrandt.

Bovendien werken specifieke polyfenolen van de groene thee als inhibitor van vetsplitsende enzymen die normaal de vetten oxideren alvorens ze door het lichaam opgenomen kunnen worden. De groene thee werkt dus de opname van vetten in ons lichaam tegen.

De unieke formule van de Metasys groene thee-extract is gedurende drie jaar door 60 wetenschappers onderzocht. Klinische studies toonden aan dat de patiënten ca. 4 kg aan gewicht verloren, zonder hun eet- of leefgewoontes aan te passen, enkel door het nemen van de capsules. De patiënten ondervonden ook geen enkele negatieve nevenwerking.

Het is belangrijk te weten dat men met het drinken van groene thee niet hetzelfde resultaat kan hebben. Groene thee als drank verliest het effect van de polyfenolen, zelfs al zou men 100 tassen per dag innemen.

Groene thee heeft bijkomend tal van bekende gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is een zeer sterk antioxidant, waardoor het ook lichamelijke en mentale vermoeidheid kan helpen voorkomen. Er wordt ook duidelijk bewezen dat het de bloeddruk reguleert en het cholesterolniveau kan verbeteren.

Over Metasys groene thee-extract zijn er verschillende internationale wetenschappelijke studies gepubliceerd die de opmerkelijke voordelen op gebied van preventieve geneeskunde en afslanking beschrijven. Vele medisch geschoolde professionals in het Verenigd Koninkrijk die Metasys voor hun patiënten gebruiken, melden dat het goed verdragen wordt en dat er geen bijwerkingen zijn.

Een studie gepubliceerd in de American Journal of Clinical Nutrition in 1999, rapporteerde dat vrijwilligers zich energieker voelden en minder vet opsloegen dan de mensen die caffeïne of een placebo werden gegeven. Een Franse studie gepubliceerd in 2002 door ‘Phytomedicine’ rapporteerde dat gedurende een periode van 90 dagen dat het Metasys groene thee-extract werd genomen, 66 patiënten gemiddeld 3,5 kg afvielen en 4 cm slanker werden ter hoogte van hun taille. Noch hun hartslag, noch hun bloeddruk was hierbij verhoogd.

Terwijl andere producten je een mirakel beloven en onrealistische afslankingsresultaten voorschotelen, heeft het lanceren van Metasys een omwenteling in de afslankingssector teweeggebracht. Metasys erkent de noodzaak van een compleet plan dat een geleidelijke verandering in je levensstijl brengt om er zeker van te zijn dat de kilo’s verdwijnen en er nooit meer terug bijkomen.

Het Metasys Afslankingsprogramma omvat ook allerlei dieettips. Deze tips kan je terugvinden in het boekje dat in elk Metasysdoosje zit.

Daarenboven wordt elke gebruiker persoonlijk ondersteund en gecoacht door het unieke MetasysCoach programma. Deze Lifestyle Coaching gebeurt via email na registratie op de website. Naast de vakkundige begeleiding van een voedings- en lifestyle expert, worden er ook op regelmatige basis tips en begeleiding gegeven om het Metasys Afslankings- en Gezonheidsprogramma op een succesvolle manier af te werken.